Tko smo mi

Društvo s ograničenom odgovornošću Healthy Image d.o.o.
Za cjelovite informacije o društvu molimo konzultirajte naš Impresum

Zagreb, 08.03.2019.

Odgovorna osoba: Dr. Marijan Gjukić

Vaša je privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka važna za nas. Vaši će se podaci obrađivati u skladu s ovim pravilima o zaštiti privatnosti. Ova pravila zaštite podataka odnose se na web stranicu www.healthy-image.hr, kao i na sve medije za pohranu podataka u vlasništvu Healthy Image d.o.o.

Healthy Image d.o.o. obrađuje i pohranjuje vaše osobne podatke kao profil samo za internu uporabu do opoziva.
Healthy Image d.o.o. neće proslijediti vaše osobne podatke trećoj strani bez vaše izričite pisane suglasnosti.

Osobni podatci

Osobni podaci su ime, adresa e-pošte, IT adresa, kućne i / ili poslovna poštanska adresa, telefonski brojevi, datum rođenja, porezni identifikacijski broj ili OIB, profili društvenih mreže, npr. Facebook, Twitter, Linkedin i druge kontaktne informacije.

Obrada osobnih podataka

Healthy Image d.o.o. prikuplja i pohranjuje vaše podatke kao vaš profil za internu uporabu ako:
– Nam podatke dobrovoljno pošaljete putem e-maila,
– Dostavite nam svoje podatke dobrovoljno popunjavanjem obrazaca na našim web stranicama,
– Dobrovoljno sudjelovanje u on-line anketi (upitniku),
– Prilikom obvezujuće ili dobrovoljne narudžbe usluga, proizvoda, ulaznica i slično,
– Kontaktirate nas putem e-maila ili pošte – tako da možemo voditi evidenciju o tom dopisivanju.

Sukladno tome, Healthy Image d.o.o. mogao bi prikupljati vaše osobne podatke iz javnih izvora i pohraniti ih zajedno sa vašim osobnim podacima koji su već dostupni Healthy Image d.o.o..
Healthy Image d.o.o. može analizirati podatke te ih koristiti u svrhu komunikacije (oglašavanja) za relevantne teme i proizvode u svezi s događajima koji su vama od interesa.
Vaša adresa i adresa e-pošte mogu se koristiti u oglašavanju samo uz vašu izričitu suglasnost.
Zadržavanje zapisa o dolaznim i odlaznim komunikacijama (npr. E-poštom) služe za obradu vaših osobnih podataka kao što je navedeno u ovim Pravilima zaštite privatnosti.

Pravo pristupa, ispravljanja ili brisanja

Imate pravo dobiti kopiju vaših osobnih podataka koje ima Healthy Image d.o.o.. Imate pravo izmijeniti svoje podatke. To se odnosi na sve netočne informacije o vama a koje ste izvorno sami poslali.
Nadalje, imate pravo na brisanje svih informacije o vama koje ima Healthy Image d.o.o..
Zahtjev za kopiranjem, ispravljanjem i / ili brisanjem vaših osobnih podataka možete poslati e-poštom na adresu: office (at) healthy-image.hr ili poštom na adresu: Healthy Image d.o.o., Ulica Vjekoslava Novotnija 12, 10000 Zagreb. Zahtjevi trebaju sadržavati vaše ime i adresu te opis pojedinih osobnih podataka koje želite kopirati, ispraviti i / ili brisati.
Imajte na umu da Healthy Image d.o.o. nije dužan ispraviti ili brisati vaše podatke ako bi to moglo spriječiti ispunjavanje ugovornih obveza prema Healthy Image d.o.o. ili gdje je Healthy Image d.o.o. dužan obrađivati (uključujući zadržavanje) vaše osobne podatke sukladno Uredbi o zaštiti podataka. U slučaju bilo kakvog sukoba između ovih odredbi i odredbi Uredbe o zaštiti podataka, prevladava Uredba za zaštitu podataka.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka je važna za nas. Naša cjelokupna korespodencija i sve naše internetske stranice koriste poslužitelj (server) austrijske tvrtke World4You GmbH.
Healthy Image d.o.o. ne može jamčiti apsolutnu sigurnost i ne može prihvatiti bilo kakvu odgovornost u slučaju ugroze sigurnosti Vaših osobnih podataka. Međutim, nastojimo koristiti sva komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka.

Izmjene ovih Pravila

Healthy Image d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih Prvaila zaštite podataka u bilo kojem trenutku. Sve promjene bit će objavljene na našoj internet stranici www.healthy-image.hr.